جعفر غفارزاده محقق طب سنتی، درباره فوائد عدس برای یادگیری کودکان اظهار کرد: عدس طبع گرمی دارد، به همین دلیل مصرف آن به افراد با طبع سرد توصیه نمی‌شود. البته مبتلایان به بیماری‌های پوستی مانند واریس و غیره نباید از عدس تا حدودی استفاده کنند. عدس دارای املاح و آهن زیادی است که افراد باید در مصرف زیاد آن آگاه باشند.


او در ادامه اضافه کرد: عدس منبع مواد مغذی مهمی است که برای داشتن متابولیسم کافی لازم است. افرادی که دارای رژیم های لاغری هستند، بهتر است عدس را در برنامه غذایی خود داشته باشند.  عدس منبع خوب پتاسیم نیز محسوب می شود. پتاسیم در بدن ما وظیفه دارد که pH خون را تنظیم کند. پتاسیم همچنین باعث تحریک ترشح اسیدکلریدریک در معده می‌شود که به هضم غذا کمک می‌کند. عدس همچنین دارای مواد معدنی است که  برای انقباض عضلات و همچنین انتقال واکنش‌های عصبی لازم است.

غفارزاده بیان کرد: عدس  سرشار از ویتامین B۱ و B۲ است. این ویتامین‌ها در متابولیسم انرژی همه‌ سلول‌ها نقش دارند. علاوه بر این، ویتامین B۲ هم به رشد و احیای سلول‌ها، تولید هورمون‌ها و تشکیل گلبول‌های قرمز کمک می‌کند. در عدس ویتامین B۳ و B۶ نیز وجود دارد که به تولید انرژی از گلوسید‌ها و چربی‌های مصرف شده کمک می‌کند. این ویتامین به روند تشکیل DNA کمک خواهد کرد.


ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها